• Telefoon: 085 - 047 08 81
  • E-mail: info@verhuisbedrijfmimo.nl

OVER ONS

Wie zijn wij ?

Verhuisbedrijf MiMo staat voor Move in Move out. Wij zijn een jong bedrijf die door een gedreven koppel is begonnen, waarbij de 1 ervaring achter de schermen heeft en de ander een ervaren verhuizer is. Door deze combinatie is Verhuisbedrijf MiMo ontstaan. Wij voelen ons genoodzaakt om al onze klanten tevreden te houden door zorgvuldig en nauwkeurig met uw inboedel om te gaan.

Waarom Verhuisbedrijf MiMo ?

Verhuisbedrijf MiMo (Move in Move out) bestaat uit professionele en ervaren verhuizers, waarbij zij meer dan 10 jaar ervaring hebben. Wij werken in een informele sfeer en in een hecht teamverband waardoor de werkzaamheden naar behoren verlopen. Zo weet u zeker dat altijd de juiste verhuizers klaar staan om uw verhuizing snel, soepel en zonder stress te verzorgen. Voor ons geldt dat wij klaar zijn als u volledig tevreden over uw verhuizing bent. Al uw verhuizingen zijn voorzien van professioneel verhuismateriaal. Hierbij kunt u denken aan een grote stapel verhuisdekens, spanbanden, rol materialen en verhuishondjes. Op aanvraag kunt u ook verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier en derde inschakelen. Tevens geldt dit ook voor een verhuislift.
Wij zijn één van de voordeligste verhuisbedrijven in Nederland en bieden de beste service tegen de laagste prijs. Daarnaast verrichten wij verhuizingen door heel Nederland.