• Telefoon: 085 - 047 08 81
  • E-mail: info@verhuisbedrijfmimo.nl

Reviews van Verhuisbedrijf MiMo

De beste verhuizers in uw regio

Reactie plaatsen

Reacties

Rob en Helene van Vliet
4 maanden geleden

Op 19-12-2022 door 4-tal jongens van MIMO onze inboedel laten verhuizen van Capelle aan den IJssel naar Burg-Haamstede.
Echt een aanrader.........
Vriendelijke en aardige jongens en snel, in voor een geintje maar ook serieus door goede communicatie.
Is perfect en zorgvuldig uitgevoerd, netjes in folie gewikkeld voor het de vrachtwagen in ging.
Niks was te moeilijk, we hadden een tuintafel...en die was niet licht en ging niet door de achterpoort.
Geen probleem zijden de jongens…HUP op zijn kant om hoog zijden ze.
Voor deze verhuizing was een dag begroot.
Om 10 uur moesten we van onze bank af in het oude huis, om 15.00 uur zaten we weer op de bank in ons nieuwe huis.
In 5 uur tijd, dat zegt wel iets over de werkwijze van de jongens.
Helaas was er een beschadiging ontstaan aan het bed.
Dit voorgelegd, en hebben ze perfect opgelost door dit te laten repareren.

Bedankt team MIMO......complimenten.

Eva bruin
9 maanden geleden

Vandaag 22-09-2022 verhuist met het bedrijf Mimo, de jongens Machand ,Mouhsine ,Souf en Anton hebben kei hard gewerkt, niks was hun teveel wat een TOPPERS πŸ‘πŸ‘πŸ‘ ik kan iedereen dit bedrijf aanraden ze hebben voor alles een oplossing zoals bij mij ,veellllll meer spullen dan gepland πŸ™ˆ ,geen probleem gewoon een verhuiswagen erbij ,dus nogmaals geen enkele klacht over dit bedrijf zijn gewoon TOPPERS πŸ’ͺ jongens super bedankt πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Groetjes Eva . P.s ook gaan ze zeer netjes met alle spullen om .

Corrie Langelaan
10 maanden geleden

Inpakservice en verhuizing door MiMo laten doen. Een hele ontzorging. Ze werkten erg netjes en waren vriendelijk. Mijn oude kasten zijn zorgvuldig in de folie gepakt en heel overgekomen. Dat scheelt mij overhaast nieuwe kasten kopen. Blij mee. Eigenlijk had ik achteraf 4 verhuizers moeten laten komen i.p.v. 3 maar zonder morren maakten zij hun taak af en dat in de warmte. Super gedaan mannen!!!
Tip voor klanten die nog gaan verhuizen: zorg dat je zelf iets bijdehand hebt waar je de sleutels van de kasten kunt bewaren. Ook is het handig om vantevoren vast te leggen waar de planken van de stellingkast precies geplaatst zijn.

Astrid
11 maanden geleden

MiMo, n 1 woord GEWELDIG! Nette verhuizers en houden van aanpakken. Denken graag met je mee en nemen de verhuizing uit handen. Wij zijn dik tevreden!

Anke
een jaar geleden

Ik was vrij laat met het regelen van de verhuizing van mijn piano maar dat waas geen probleem voor Mimo. De volgende dag aan het eind van de middag stonden ze voor me klaar! Geweldig! Zonder zorgen toch dat zware ding op een professionele manier verhuisd. Reuze bedankt!

Malou
een jaar geleden

De tweede keer dat Mimo ons verhuisd heeft en we kunnen het iedereen aanraden. Geweldige mannen!

Jolanda van den Brink
een jaar geleden

Zeer tevreden. Blij dat ik voor MiMo heb gekozen met mijn verhuizing. super vlot en netjes . Prijskwaliteit verhouding TOP . Zeer bedankt team MiMo.

Koen Pfeiffer
een jaar geleden

Joke en koen willen de verhuis mannen Oualid en Monsine bedanken voor de goede hulp met onze verhuizing het was fantastisch en wat verzorgde ze goed de meubels ook het bedrijf bedankt voor de goede service het is een goede verhuisbedrijf een aanraden voor iedereen nog heel bedankt

Wim feij
een jaar geleden

25 februari zijn we door drie van uw heren verhuisd. Helemaal top; aanpakkers, goede sfeer en altijd bereid een extra stapje voor je te doen. Dit ondankshet feit dat er nogal wat te verhuizen was!, prima dus!

Mirjam
een jaar geleden

De piano is heel vakkundig en snel verhuist. Ik ben zeer tevreden. De verhuismannen waren zeer behulpzaam en vakkundig. Het was een hele zorg minder dat dit zo goed geregeld was. Dank jullie wel.

Yuri van Nieuwkerk
een jaar geleden

Een enorm soepele verhuizing, met een flexibele en creatieve instelling bij de verhuizers, en ook tijd voor een leuk gesprek en een geintje af en toe. Ook de piano is veilig overgekomen. We zijn heel blij, topverhuizers!

Simon van Wonderen
2 jaar geleden

Vandaag mijn moeder van 96 verhuisd van haar appartement naar een studio in een woonzorgcomplex. Heel vriendelijke en keurige, hardwerkende jongemannen die secuur te werk zijn gegaan. Goede planning en logistiek.
Zeer tevreden!

Theo van der Veeken
2 jaar geleden

Vriendelijke, harde werkers. Goede communicatie op momenten dat iets niet helemaal duidelijk was.
Prijs-kwaliteit is prima in orde.

Maurice Limoen
2 jaar geleden

Vlotjes en topservice geleverd voor mijn oude moeder in Amsterdam op 6/11/21die toch wat in de stress zat wegens de verhuizing. Ik raad de jongens van harte aan die veel zorg en empathie toonden

Lucia
2 jaar geleden

Verhuizen geeft altijd stress.
Deze mannen, Machano, Dennis, Steven en Donovan maken er een feestje van.
Schrikken niet terug voor hard werken.
Toppers, respect voor jullie geleverde prestatie.

M. Gertenbach
2 jaar geleden

Wij zijn op 05-10-21 verhuisd door Mouhsine en Machano. Zij waren netjes op tijd en hebben ons snel en zorgvuldig verhuisd. Zeer vriendelijke jongens petje af zal jullie zeker aanraden.

Leo Janen
2 jaar geleden

Vandaag te Grave is onze inboedel van ons huis door Wallid en Marchano van Mimo overgebracht naar een tijdelijk opslagplaats. Ze hebben snel goed gewerkt!! Petje af voor deze twee jongens. Ik was superblij met hun snelle en professionele werkwijze !!
Volgend jaar bij de verhuizing naar ons nieuw huis, bel ik weer!!

johan
2 jaar geleden

Op zaterdag 28-8 en vrijdag 3-9 zijn mijn meubels netjes en professioneel verpakt, ingeladen, tijdelijk in opslag gegaan en daarna weer geleverd. klasse mannen voor jullie werk en inzet.

Maaike Verdurmen
2 jaar geleden

Op vrijdag 13 augustus hebben wij onze zoon verhuisd naar het centrum van Amsterdam.
De verhuizing verliep heel soepel dankzij Sontje en Sergio. Ondanks dat de meubels naar de 4e verdieping gebracht moesten worden.
Grote klasse!!

Carla Robbertsen
2 jaar geleden

Heel erg goed en snel verhuisd door Mohsine, Oualid, Machano! Aardige en deskundige verhuizers die luisteren hoe je het geregeld wilt hebben. Wij zijn tevreden! Marc en Carla

Fedor
2 jaar geleden

Had woensdag een verhuisbedrijf nodig voor vrijdag omdat een ander bedrijf had geannuleerd. Kreeg na mijn telefoontje naar MiMo meteen een duidelijke mooie offerte via de mail.

De verhuizing zelf ging soepel en snel. Oualid en Mohsine hebben echt super top werk geleverd. Ze waren erg vakkundig, alles ging in goed overleg en het was ook gezellig.
Zeker een aanrader voor anderen!

Malou, stefan en Puk Banna
2 jaar geleden

Verhuizen met Benjamin, Souf en Sontj is top, bedankt mannen!

Jan Jansma
2 jaar geleden

Op 8 juli 2021 zijn we verhuisd van Bleiswijk naar Wijk en Aalburg. Het team van MiMo heeft prima werk afgeleverd en alles keurig gedaan. De verhuizers (5 man) waren vriendelijk en zeer behulpzaam. Kortom, niets dan lof.

jan gabriels
2 jaar geleden

Grandioos!!! Binnen 3 uren hebben de sympathieke jongens van MiMo mijn grootste en zwaarste spullen verhuisd. Ook de klantvriendelijkheid en adviezen kunnen als top beoordeeld worden. Dank, goede mensen!

Jan den Haas
2 jaar geleden

Maandag 7 juni 2021 verhuist met verhuisbedrijf Mimo, was top. De verhuizers Sergio en Hassan hebben top gewerkt, netjes alles verpakt en zeer voorzichtig met onze spullen omgegaan. Ook was het erg gezellig om met ze samen te werken, was een top dagje