• Telefoon: 085 - 047 08 81
  • E-mail: info@verhuisbedrijfmimo.nl

REVIEWS

Reactie plaatsen

Reacties

johan
16 dagen geleden

Op zaterdag 28-8 en vrijdag 3-9 zijn mijn meubels netjes en professioneel verpakt, ingeladen, tijdelijk in opslag gegaan en daarna weer geleverd. klasse mannen voor jullie werk en inzet.

Maaike Verdurmen
21 dagen geleden

Op vrijdag 13 augustus hebben wij onze zoon verhuisd naar het centrum van Amsterdam.
De verhuizing verliep heel soepel dankzij Sontje en Sergio. Ondanks dat de meubels naar de 4e verdieping gebracht moesten worden.
Grote klasse!!

Carla Robbertsen
een maand geleden

Heel erg goed en snel verhuisd door Mohsine, Oualid, Machano! Aardige en deskundige verhuizers die luisteren hoe je het geregeld wilt hebben. Wij zijn tevreden! Marc en Carla

Fedor
2 maanden geleden

Had woensdag een verhuisbedrijf nodig voor vrijdag omdat een ander bedrijf had geannuleerd. Kreeg na mijn telefoontje naar MiMo meteen een duidelijke mooie offerte via de mail.

De verhuizing zelf ging soepel en snel. Oualid en Mohsine hebben echt super top werk geleverd. Ze waren erg vakkundig, alles ging in goed overleg en het was ook gezellig.
Zeker een aanrader voor anderen!

Malou, stefan en Puk Banna
2 maanden geleden

Verhuizen met Benjamin, Souf en Sontj is top, bedankt mannen!

Jan Jansma
2 maanden geleden

Op 8 juli 2021 zijn we verhuisd van Bleiswijk naar Wijk en Aalburg. Het team van MiMo heeft prima werk afgeleverd en alles keurig gedaan. De verhuizers (5 man) waren vriendelijk en zeer behulpzaam. Kortom, niets dan lof.

jan gabriels
3 maanden geleden

Grandioos!!! Binnen 3 uren hebben de sympathieke jongens van MiMo mijn grootste en zwaarste spullen verhuisd. Ook de klantvriendelijkheid en adviezen kunnen als top beoordeeld worden. Dank, goede mensen!

Jan den Haas
4 maanden geleden

Maandag 7 juni 2021 verhuist met verhuisbedrijf Mimo, was top. De verhuizers Sergio en Hassan hebben top gewerkt, netjes alles verpakt en zeer voorzichtig met onze spullen omgegaan. Ook was het erg gezellig om met ze samen te werken, was een top dagje

Andrea
5 maanden geleden

Super enthousiaste verhuizers, aardige jonge mannen, denken met je mee, niks is hun teveel. Service met een smile is toch de beste service die je kan wensen. Wij zijn meer dan tevreden met hun hulp. Bedankt jongens verhuizen was nog nooit zo leuk.

Gr Drea

Waldie
6 maanden geleden

We hebben een topteam gehad met Willy en Abdul!
Hard doorwerken, snel, georganiseerd, erg behulpzaam en supervriendelijk!

Ik kan MiMo iedereen aanbevelen!

Anand
6 maanden geleden

Het telefonisch contact met Naiem was erg prettig, er kon op korte termijn een afspraak worden ingepland en kreeg een scherpe aanbieding. Het verhuizen van het witgoed verliep snel, alles werd netjes ingepakt en voorzichtig verplaatst. De mannen waren vriendelijk en dachten mee met plaatsen apparaten in nieuwe woning. Kortom een super bedrijf die waarmaakt wat ze beloven.

Sayen Redan
10 maanden geleden

Ik ben super goed geholpen met mijn verhuizing door Willy, fale & Senna. Ze werken netjes & nauwkeurig. Sterke verhuizers die alles op kunnen tillen en kunnen verplaatsen.
Het waren super vriendelijke mannen die echt hard werken en daarnaast ook nog een fijne sfeer creëren. Sowieso aan te raden!!

Sandra van Eijgen
een jaar geleden

Dit is de 2de keer dat ik met Naim en nu ook zijn mannen werk. Ik heb niets dan lof.
Wat werken ze hard en wat zijn ze vriendelijk. Niets was te veel, zelfs apparatuur aansluiten wat eigenlijk niet bij de verhuizing hoorde.
Het duurde allemaal langer dan verwacht, (niet door de mannen, maar door de vele en soms echt niet makkelijke meubels) toch de glimlach en het harde werken bleef doorgaan.
Ik had best veel zware en dierbare spullen die helaas niet in de lift paste, ook dan is alles oké.
Ik beveel hen zeker aan. Ook qua prijs zitten ze ver onder andere verhuisbedrijven.
Mijn moeder wil nog verhuizen en ik zit hier maar een jaar of vier.... wij gaan zeker weer gebruik maken van dit bedrijf, de goede en vriendelijke communicatie met Naïm, en de niet te stoppen jongens die de verhuizing doen. Top!!!!

Miranda
een jaar geleden

Geweldige verhuizers, zeer vriendelijk, werken snel en gaan netjes met je spullen om.
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Annemieke
een jaar geleden

Heel vriendelijke mannen, ze werken snel en nauwkeurig. Ze zijn binnen de afgesproken tijd klaar en ze waren veruit de goedkoopste. Heel tevreden en ze hebben alles snel en keurig van het oude naar het nieuwe adres gebracht. Top bedrijf, kan ze iedereen aanraden

John Westerdijk
een jaar geleden

Uitstekend werk gedaan! Ik zou MiMo zeker aanbevelen.

Rita VLD brink
een jaar geleden

Geweldige verhuizers en bereid om overal mee te helpen .helemaal tevreden!!!! Aanbevolen!!!

Natasja Blok
een jaar geleden

Hi, vandaag een zware kast laten verhuizen naar 4 hoog.
Zonder problemen en snel verhuist.
Top!

Mel
een jaar geleden

Er werd binnen een half uur gereageerd op mijn oproep. Binnen 72 uur konden ze al bij mij terecht. 2 hele vriendelijke, jonge en sterke mannen kwamen binnen. Ik moest mij vooral geen zorgen maken. En dat klopt! Binnen no time was mijn loopband op zolder. Super service en voor een mooie prijs (de goedkoopste!). Ik raad dit bedrijf zeker aan! Vooral doen!

Dobbe
een jaar geleden

Wij zijn op zondag 26 april 2020 verhuisd in Schiedam.
De 2 verhuizers van Mimo hebben ons zeer fijn vriendelijk en professioneel geholpen.
Zeker een aanrader.

Roy
een jaar geleden

Wij hebben gebruik gemaakt van de actie van 389 euro. Erg voordelig. En top verhuizing verricht door de mannen. Professioneel en vakkundig. Beste service tegen de laagste prijs is zeker waar

H. elhadoui
een jaar geleden

Aanvraag ging goed. Er zijn goede afspraken gemaakt. Bedankt zeker een aanrader !

Ella Derksen
een jaar geleden

Top service!! Goed gedaan heren.

Ineke
een jaar geleden

Laatst heeft verhuisbedrijf Mimo mijn verhuizing geregeld. Mijn zorg werd compleet uit mijn handen genomen. Uitstekende service, heldere/duidelijke communicatie vooraf. Super transparant and zeer betrouwbaar. Al mijn spullen heb ik netjes vervoerd gekregen. Echt een top bedrijf! Het personeel is ook super aardig. Zelfs bij het tillen van de zware kasten beantwoorden ze alle vragen met een brede glimlach! Ik raad verhuisbedrijf Mimo echt iedereen aan! Zo blij dat ik voor jullie heb gekozen!!!! Jullie hebben een vaste klant erbij!!! Nogmaals bedankt!