• Telefoon: 085 - 047 08 81
  • E-mail: info@verhuisbedrijfmimo.nl

Reviews van Verhuisbedrijf MiMo

De beste verhuizers in uw regio

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda van den Brink
2 maanden geleden

Zeer tevreden. Blij dat ik voor MiMo heb gekozen met mijn verhuizing. super vlot en netjes . Prijskwaliteit verhouding TOP . Zeer bedankt team MiMo.

Koen Pfeiffer
2 maanden geleden

Joke en koen willen de verhuis mannen Oualid en Monsine bedanken voor de goede hulp met onze verhuizing het was fantastisch en wat verzorgde ze goed de meubels ook het bedrijf bedankt voor de goede service het is een goede verhuisbedrijf een aanraden voor iedereen nog heel bedankt

Wim feij
3 maanden geleden

25 februari zijn we door drie van uw heren verhuisd. Helemaal top; aanpakkers, goede sfeer en altijd bereid een extra stapje voor je te doen. Dit ondankshet feit dat er nogal wat te verhuizen was!, prima dus!

Mirjam
3 maanden geleden

De piano is heel vakkundig en snel verhuist. Ik ben zeer tevreden. De verhuismannen waren zeer behulpzaam en vakkundig. Het was een hele zorg minder dat dit zo goed geregeld was. Dank jullie wel.

Yuri van Nieuwkerk
4 maanden geleden

Een enorm soepele verhuizing, met een flexibele en creatieve instelling bij de verhuizers, en ook tijd voor een leuk gesprek en een geintje af en toe. Ook de piano is veilig overgekomen. We zijn heel blij, topverhuizers!

Simon van Wonderen
6 maanden geleden

Vandaag mijn moeder van 96 verhuisd van haar appartement naar een studio in een woonzorgcomplex. Heel vriendelijke en keurige, hardwerkende jongemannen die secuur te werk zijn gegaan. Goede planning en logistiek.
Zeer tevreden!

Theo van der Veeken
6 maanden geleden

Vriendelijke, harde werkers. Goede communicatie op momenten dat iets niet helemaal duidelijk was.
Prijs-kwaliteit is prima in orde.

Maurice Limoen
7 maanden geleden

Vlotjes en topservice geleverd voor mijn oude moeder in Amsterdam op 6/11/21die toch wat in de stress zat wegens de verhuizing. Ik raad de jongens van harte aan die veel zorg en empathie toonden

Lucia
7 maanden geleden

Verhuizen geeft altijd stress.
Deze mannen, Machano, Dennis, Steven en Donovan maken er een feestje van.
Schrikken niet terug voor hard werken.
Toppers, respect voor jullie geleverde prestatie.

M. Gertenbach
7 maanden geleden

Wij zijn op 05-10-21 verhuisd door Mouhsine en Machano. Zij waren netjes op tijd en hebben ons snel en zorgvuldig verhuisd. Zeer vriendelijke jongens petje af zal jullie zeker aanraden.

Leo Janen
8 maanden geleden

Vandaag te Grave is onze inboedel van ons huis door Wallid en Marchano van Mimo overgebracht naar een tijdelijk opslagplaats. Ze hebben snel goed gewerkt!! Petje af voor deze twee jongens. Ik was superblij met hun snelle en professionele werkwijze !!
Volgend jaar bij de verhuizing naar ons nieuw huis, bel ik weer!!

johan
9 maanden geleden

Op zaterdag 28-8 en vrijdag 3-9 zijn mijn meubels netjes en professioneel verpakt, ingeladen, tijdelijk in opslag gegaan en daarna weer geleverd. klasse mannen voor jullie werk en inzet.

Maaike Verdurmen
9 maanden geleden

Op vrijdag 13 augustus hebben wij onze zoon verhuisd naar het centrum van Amsterdam.
De verhuizing verliep heel soepel dankzij Sontje en Sergio. Ondanks dat de meubels naar de 4e verdieping gebracht moesten worden.
Grote klasse!!

Carla Robbertsen
10 maanden geleden

Heel erg goed en snel verhuisd door Mohsine, Oualid, Machano! Aardige en deskundige verhuizers die luisteren hoe je het geregeld wilt hebben. Wij zijn tevreden! Marc en Carla

Fedor
10 maanden geleden

Had woensdag een verhuisbedrijf nodig voor vrijdag omdat een ander bedrijf had geannuleerd. Kreeg na mijn telefoontje naar MiMo meteen een duidelijke mooie offerte via de mail.

De verhuizing zelf ging soepel en snel. Oualid en Mohsine hebben echt super top werk geleverd. Ze waren erg vakkundig, alles ging in goed overleg en het was ook gezellig.
Zeker een aanrader voor anderen!

Malou, stefan en Puk Banna
10 maanden geleden

Verhuizen met Benjamin, Souf en Sontj is top, bedankt mannen!

Jan Jansma
11 maanden geleden

Op 8 juli 2021 zijn we verhuisd van Bleiswijk naar Wijk en Aalburg. Het team van MiMo heeft prima werk afgeleverd en alles keurig gedaan. De verhuizers (5 man) waren vriendelijk en zeer behulpzaam. Kortom, niets dan lof.

jan gabriels
een jaar geleden

Grandioos!!! Binnen 3 uren hebben de sympathieke jongens van MiMo mijn grootste en zwaarste spullen verhuisd. Ook de klantvriendelijkheid en adviezen kunnen als top beoordeeld worden. Dank, goede mensen!

Jan den Haas
een jaar geleden

Maandag 7 juni 2021 verhuist met verhuisbedrijf Mimo, was top. De verhuizers Sergio en Hassan hebben top gewerkt, netjes alles verpakt en zeer voorzichtig met onze spullen omgegaan. Ook was het erg gezellig om met ze samen te werken, was een top dagje

Andrea
een jaar geleden

Super enthousiaste verhuizers, aardige jonge mannen, denken met je mee, niks is hun teveel. Service met een smile is toch de beste service die je kan wensen. Wij zijn meer dan tevreden met hun hulp. Bedankt jongens verhuizen was nog nooit zo leuk.

Gr Drea

Waldie
een jaar geleden

We hebben een topteam gehad met Willy en Abdul!
Hard doorwerken, snel, georganiseerd, erg behulpzaam en supervriendelijk!

Ik kan MiMo iedereen aanbevelen!

Anand
een jaar geleden

Het telefonisch contact met Naiem was erg prettig, er kon op korte termijn een afspraak worden ingepland en kreeg een scherpe aanbieding. Het verhuizen van het witgoed verliep snel, alles werd netjes ingepakt en voorzichtig verplaatst. De mannen waren vriendelijk en dachten mee met plaatsen apparaten in nieuwe woning. Kortom een super bedrijf die waarmaakt wat ze beloven.

Sayen Redan
2 jaar geleden

Ik ben super goed geholpen met mijn verhuizing door Willy, fale & Senna. Ze werken netjes & nauwkeurig. Sterke verhuizers die alles op kunnen tillen en kunnen verplaatsen.
Het waren super vriendelijke mannen die echt hard werken en daarnaast ook nog een fijne sfeer creëren. Sowieso aan te raden!!

Sandra van Eijgen
2 jaar geleden

Dit is de 2de keer dat ik met Naim en nu ook zijn mannen werk. Ik heb niets dan lof.
Wat werken ze hard en wat zijn ze vriendelijk. Niets was te veel, zelfs apparatuur aansluiten wat eigenlijk niet bij de verhuizing hoorde.
Het duurde allemaal langer dan verwacht, (niet door de mannen, maar door de vele en soms echt niet makkelijke meubels) toch de glimlach en het harde werken bleef doorgaan.
Ik had best veel zware en dierbare spullen die helaas niet in de lift paste, ook dan is alles oké.
Ik beveel hen zeker aan. Ook qua prijs zitten ze ver onder andere verhuisbedrijven.
Mijn moeder wil nog verhuizen en ik zit hier maar een jaar of vier.... wij gaan zeker weer gebruik maken van dit bedrijf, de goede en vriendelijke communicatie met Naïm, en de niet te stoppen jongens die de verhuizing doen. Top!!!!

Miranda
2 jaar geleden

Geweldige verhuizers, zeer vriendelijk, werken snel en gaan netjes met je spullen om.
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.