• Telefoon: 085 - 047 08 81
  • E-mail: info@verhuisbedrijfmimo.nl

Verhuisbedrijf Alphen aan den rijn

Als u gaat verhuizen dan helpen wij u graag. Ons verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn heeft teams klaar staan om u te helpen. Daarnaast kunt u contact opnemen met ons verhuisbedrijf in Rijswijk en andere plekken in het westen. Wanneer u gaat verhuizen kunt u meerdere diensten bij ons afnemen. Wij hebben een verhuisteam klaarstaan die een verhuizing binnen een hele of halve dag kan regelen. Het is ook mogelijk om onze verhuizers de meubels te laten demonteren en monteren. Hierdoor kunt u sneller de nieuwe woning betrekken. Alle diensten die wij aanbieden zijn voor particulieren, studenten, senioren en zakelijke verhuizingen. 

Verhuizen voor particulieren

Als u gaat verhuizen kan extra hulp veel moeite en tijd schelen. Het huren van een verhuiswagen, het sjouwen van spullen en het organiseren van de verhuizing kan veel tijd kosten. Als u dit graag uit handen wilt geven, kunnen wij dit voor u overnemen. Een verhuisplan maken wij altijd op maat. U kunt doorgeven welke spullen verhuist moeten worden en waar de spullen in het nieuwe huis mogen komen te staan. Wij kunnen een gerichte inschatting maken in het aantal uren dat de verhuizing in beslag neemt. Wij voeren al het zware tilwerk uit en zorgen ervoor dat alles snel verhuisd is. Wanneer u grote meubelen heeft die gedemonteerd moeten worden, is het mogelijk om onze verhuizers dit te laten doen.

Verhuisbedrijf Alphen aan den rijn

Verhuizen voor senioren

Wij bieden ook een verhuisservice aan voor senioren. Voor het verhuizen van senioren nemen wij genoeg tijd en aandacht. Een verhuizing zal natuurlijk altijd snel en soepel verlopen, maar we verliezen niet de aandacht van de opdrachtgever uit het oog. We verhuizen de spullen met veel zorg. Het is voor ons belangrijk dat wij u kunnen helpen zodat u kunt ontstressen. Een verhuizing geeft immers al genoeg stress met zich mee, wij richten ons dus op een stressvrije verhuizing. Het is dan ook mogelijk dat we helpen met het plaatsen van spullen op de nieuwe plek.

Onze verhuisdiensten voor bedrijven

Wij bieden onze verhuisdiensten ook aan bedrijven aan. Wij begeleiden uw zakelijke- of bedrijfsverhuizing graag. Neem zeker eens uw wensen met ons door. Iedere verhuizing is anders. Wij maken daarom graag een verhuisplan op maat. Onze verhuizers zorgen ervoor dat al uw spullen discreet verhuisd worden. Wanneer uw verhuizing een verhuislift vereist dan bieden wij tevens de mogelijkheid om onze verhuislift in de Haag te huren.