• Telefoon: 085 - 047 08 81
  • E-mail: info@verhuisbedrijfmimo.nl

Verhuisbedrijf Rijswijk

Wanneer u gaat verhuizen in de omgeving van Rijswijk, kunt u contact opnemen met ons verhuisbedrijf. Met behulp van ons verhuisbedrijf kunt u sneller verhuizen. Ons verhuisbedrijf in Rijswijk is erop gericht om de verhuizing soepel te laten verlopen. Door onze grote verhuiswagens kunnen we veel spullen in een enkele rit verhuizen. De verhuizers werken systematisch waardoor uw spullen daarna meteen op de juiste plek terechtkomen. Een verhuizing zal aangepast worden aan alle behoeftes die u heeft en de materialen die nodig zijn. Een verhuizing kan geregeld worden voor particulieren, studenten of bedrijven. Wij hebben alle nodige materialen om uw spullen veilig te kunnen vervoeren.

Verhuizen voor particulieren

Wanneer u een verhuisteam bij ons huurt zorgen wij dat een passend team klaar staat. Voor een verhuizing komen altijd twee ervaren verhuizers mee. Op deze manier kan er effectief en snel gewerkt worden, zonder dat uw woning overspoeld wordt met verhuizers. De verhuizers zijn ingewerkt om uw inboedel netjes en systematisch te verhuizen. De verhuizers werken daarom niet alleen snel, uw spullen komen meteen op de goede plek terecht. Het monteren en demonteren van meubelen valt tevens onder onze diensten. De verhuizers kunnen dit zeer snel, zo hoeft u minder voorwerk te doen. 

Verhuisbedrijf Rijswijk

Verhuizen voor studenten

Onze verhuisdienst bieden we ook aan studenten. Door een verhuisteam in te huren kunnen wij u garanderen dat alles binnen een dag in de nieuwe kamer geïnstalleerd is. Onze verhuizers zijn ook vaardig in het verhuizen in krappe studentenhuizen. Het manoeuvreren van spullen en meubelen kan soepel worden gedaan. Bij sommige studentenhuizen zijn grote meubels alleen te verhuizen via het raam. Daarvoor bieden wij ook verhuizingen met een verhuislift in den Haag aan. Alle grote meubelen maar ook dozen kunnen makkelijk en snel verhuisd worden. Vaak zit alles na het opzetten van de verhuislift al binnen één a twee uur in de verhuiswagen. 

Verhuizen voor studenten

Naast ons verhuisbedrijf in Rijswijk kunt u onze diensten ook in de omgeving huren. Gaat u verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn, dan kunt u ons team inhuren. Voor bedrijven in het westen bieden wij tevens een verhuisdienst aan. De meubelen, goederen of andere zaken die u verhuist wilt hebben kunnen wij voor u vervoeren. Vraag eens een offerte aan, wij hebben teams klaar staan om u zo snel mogelijk te helpen. Wij kunnen een gedeeltelijke of gehele verhuizing voor u regelen. Wij werken effectief en discreet.