• Telefoon: 085 - 047 08 81
  • E-mail: info@verhuisbedrijfmimo.nl

ONZE DIENSTEN

Verhuisbedrijf MiMo (Move in Move out) biedt verschillende verhuisdiensten aan. Hierbij kunt u denken aan particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen, spoedverhuizingen, studenten verhuizingen en senioren verhuizingen. Wij gaan graag alle uitdagingen aan en uw tevredenheid is dan ook ons doel. Om dit mogelijk te maken werken wij met professionele en ervaren verhuizers. Wij kunnen u hele verhuizing uit de handen nemen en zorg dragen voor een verhuizing die compleet en veilig verloopt, zonder schade aan uw inboedel.
Benieuwd naar wat uw verhuizing gaat kosten? Vraag nu direct uw vrijblijvende offerte aan.

 

 

Particuliere verhuizing

Al jarenlang verzorgen wij particuliere verhuizingen. Wij streven ook dan naar 100% tevredenheid en gaan alle uitdagingen aan. Worstel niet zelf met het tillen van zware objecten en/of dozen. Laat het zware en harde werk over aan de verhuizers van Verhuisbedrijf MiMo (Move in Move out).

Zakelijke verhuizing

Ook voor zakelijke opdrachtgevers staan wij graag voor u klaar. Een gedeeltelijke of gehele verhuizing wordt met de nodige zorg en discretie door ons verhuisd naar uw nieuwe locatie. Onze verhuizers staan voor u klaar! Geen opdracht is te klein of te groot voor ons. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen.

Studenten/senioren verhuizingen

Bij Verhuisbedrijf MiMo kunt u ook als student of senior terecht. Wij snappen dat het verhuizen voor een student/senior vervelend en gespannen kan zijn. Verhuisbedrijf MiMo neemt voor u de zorg in handen. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen naar uw nieuwe locatie kunt verhuizen.

(De)montage (Handyman)

Naast het verhuizen van uw inboedel kunnen onze sterke mannen uw meubels ook monteren en/of demonteren. De montageservice biedt je de perfecte oplossing. De montage gebeurt door professionele vakmannen die perfect zonder schade weten de meubelen te (de)monteren. Zo worden alle zorgen voor het (de)monteren van je meubelen uit handen genomen.

Verhuislift

Wilt u graag een verhuislift met bediening huren? Geen probleem dan bent u bij Verhuisbedrijf MiMo op het goede adres. Door gebruik te maken van onze ladderlift wordt er voor gezorgd dat elk meubelstuk op de meest efficiënte en comfortabele manier naar omhoog of omlaag kan worden gelift.

Transportservice

Naast het verhuizen kunt u ook bij Verhuisbedrijf MiMo terecht voor transport van goederen. Hierbij kunt u denken aan bijzondere objecten, kwetsbaar en/of een zware meubilair. Dit soort zaken vraagt om aandacht waarbij de goederen met nodige zorg vervoerd worden naar het eind bestemming.

Werkgebieden

 

Verhuisbedrijf Den Haag
Verhuisbedrijf Rotterdam
Verhuisbedrijf Amsterdam
Verhuisbedrijf Utrecht
Verhuisbedrijf Haarlem
Verhuisbedrijf Hoofddorp

Verhuisbedrijf Westland
Verhuisbedrijf Zoetermeer
Verhuisbedrijf Leiden
Verhuisbedrijf Dordrecht
Verhuisbedrijf Rijmond
Verhuisbedrijf Alphen a/d Rijn